Jeroen van der Zweth

Supply Planner

Mijn naam is Jeroen van der Zweth, ben 41 jaar, woon samen en heb 2 kinderen. Ik hou van voetbal, om te spelen en te kijken. Ik werk al weer 8 jaar bij Forever Direct. Ik wilde dichterbij huis gaan werken; elke dag pendelen naar Amsterdam zorgde ervoor dat ik nauwelijks mijn kinderen zag… En bij Forever Direct stonden heel spannende dingen te gebeuren met een fonkelnieuw DC, dus de keuze was snel gemaakt.

Ik hou mij voornamelijk bezig met de inkoop en het voorraadbeheer van onze producten. Wij moeten dus zorgen dat de juiste voorraad, in de juiste hoeveelheid op het juiste moment beschikbaar is. Forever Direct is klantgericht, informeel en doelgericht. Dat is een mooie combinatie; presteren op een informele, maar gerichte manier!

Mijn favoriete Forever Living product: Aloe Vera GelMijn favoriete Forever Living product: