Werken met passie ONZE VACATURES

Werken met passie ONZE VACTURES

Werken in een informele
en uitdagende omgeving

Mensen zijn het waardevolste bezit in een organisatie. Dat is geen loze kreet, maar een uitgangspunt waarnaar wij handelen. Al bij de eerste stap in ons pand, moet je het gevoel hebben erbij te horen.

Samen de uitdagingen
aangaan

Duizenden dozen, containers en vrachtladingen per jaar samenstellen en naar ruim 100 landen distribueren doe je samen. De onderlinge band en het vertrouwen in elkaar is essentieel om te presteren. Elke dag opnieuw hebben wij uitdagingen die oplossingen vragen. Dat kan alleen als we het samen doen.

Persoonlijke
betrokkenheid

Het uiteindelijke doel is een blijvend verschil maken voor onze klanten. Dat vraagt om persoonlijke betrokkenheid; een ‘personal touch’ in de dienstverlening en het kunnen ‘lezen’ van klanten, ook als ze hun wensen soms niet zo goed uiten. Dat noemen we ‘service excellence’ of kortweg een uitzonderlijke klantbeleving creëren.

Trots op onze
speciale collega’s

Dagelijks werken bijna 100 werknemers uit de sociale werkvoorziening bij ons. Wij doen alle moeite om ons persoonlijk met hen te verbinden, zodat iedereen zich werkelijk onderdeel voelt van ons bedrijf.

Werken met passie

Bij Forever Direct maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. We groeien hard en innoveren om in de toekomst nog meer waarde te kunnen bieden aan onze klanten.

Wij zijn trots op de diensten die we leveren en zijn elke dag weer bezig om die te verbeteren. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die ons team kunnen komen versterken. Mensen die met een ongekende drive in een betrokken, no-nonsense omgeving willen werken aan een uitzonderlijke klantbeleving waarbij een open bedrijfscultuur hoog in het vaandel staat.

Wat wij je bieden

Forever Direct biedt een informele, warme en uitdagende werkomgeving, gericht op het welzijn van iedereen. Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen en te ontplooien op je vakgebied maar ook de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies. Want ontwikkeling en groei zien wij als een belangrijke investering. Wij ondersteunen je unieke carrièrepad met het aanbieden van opleidingen en cursussen. En natuurlijk verwachten we dat je zelf hier ook een prominente rol in speelt. Uiteindelijk ben jij de eigenaar van je eigen ontwikkeling!

Laat je inspireren
en bekijk onze vacatures

Virtual tour

Onze logistieke processen geven wij vorm met de modernste technieken. Op de homepage van onze site heb je hiervan al een voorproefje gekregen. In onze virtual tour vertellen onze collega’s van het warehouse hoe zij het verschil maken.

Maak kennis met onze mensen

Hun motivaties om te kiezen voor Forever Direct, de ervaringen, dagelijkse werkzaamheden, de uitdagingen, de mening over onze cultuur, de manier van samenwerken en hun visie op Forever Direct. Via onze collega’s krijg je een beeld over ons…